Хидраулични заптивки, клипни заптивки, Производител на производителот на пломби за нафта повеќе од 20 години

Јазик
ПРОИЗВОДИ
Главно сме ангажирани во истражување, производство и продажба на заптивки за најразлични бизниси, на пример, клипни заптивки, заптивки на шипки, симетрични заптивки, ротирачки заптивки, заптивки на нафта во исхраната, пневматски и хидраулични заптивки, заптивки за инженерска машинерија , заптивки за нафта, заптивки за ископување јаглен, компактни заптивки, ленти за носење, водечки прстени, тефлонски пломби, заптивки со извор на енергија, ПЕ заптивки, заптивки на бришачи и слично. Createе создадеме претходно собрани пломби врз основа на примероци или примероци на клиенти.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
SPG - Хидрауличен заптивен пиштол за тешки товари на багер

SPG - Хидрауличен заптивен пиштол за тешки товари на багер

Ова видео ги демонстрира хидрауличните заптивки произведени од DSH, најдобриот снабдувач на хидроавтоматска клипна клипна машина за багер со специјален гас SPG-багер. Проверете сега!
Yxd-PU U-Cup хидрауличен клипно заптивка

Yxd-PU U-Cup хидрауличен клипно заптивка

Како професионален снабдувач на шишиња, доставувач на печат, можеме да ви понудиме сите видови на клипни заптивки, заптивки на вратило, заптивки на прстенот, итн. Погледнете повеќе!
Прилагодено бронзено пополнување Тефлонски ленти за носење ленти за носење, Производител на прстен за печатење

Прилагодено бронзено пополнување Тефлонски ленти за носење ленти за носење, Производител на прстен за печатење

DSH е водечки водечки печат, производител на водечки прстен, 100% квалитет, проверете сега!
PTA-Custom Elgiloy спирален пролетен енергетски тефлонски заптив

PTA-Custom Elgiloy спирален пролетен енергетски тефлонски заптив

ПТА-Прилагодено Елгилојско спирално пролетно напојување со тефлонски печат https://dshseals.com
ЗА ДШ
Гуангдонг DSH заптивки технологија копродукции, Ltd (DSH), високо-технолошко претпријатие интегрирајќи Р.
Г, производство и продажба на разни печати, ужива значителен удел на пазарот во денешната жестока конкуренција.
До сега, DSH Seals има прилагодено различни видови на заптивки за клиенти, а најчести видови се нафтени пломби, хидраулични заптивки и тефлонски пломби кои соодветно се користат во нафтената индустрија, хидрауличната и пневматската индустрија и другите машини. Еве, ќе ги дадеме овие совети за печатите на нови луѓе на теренот.

Функција на заптивка на нафтата е да се запре она што е внатре во течноста од истекување на дозволата помеѓу вратилото и куќиштето. Хидрауличните заптивки се користат за запечатување на отворот помеѓу различните компоненти во хидрауличниот цилиндер, главно спаѓаат во две категории: динамички и статички заптивки. Тефлонските пломби имаат одлични перформанси при издржување на агресивни опкружувања, висока температура и притисок, хемикалии и суво работење. Други видови на заптивки, исто така, широко се применуваат во инженерската машинерија, автомобилската индустрија, металургијата, вентилите, хемиската индустрија и други индустрии.

Со долгогодишно искуство, искуство и стручни инженерски тимови, DSH Seals има надлежност да им понуди на клиентите најдобро решение за запечатување за нивните апликации.
ПОБЕДНЕТЕ СЕ ДОБИ СО НАС
Посветено да им помогне на клиентите да ги решат нивните најпредизвикувачки?
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски