Anjing laut hidraulik, anjing laut Piston, Produsén anjing laut Minyak Suplai langkung ti 20 taun

Bahasa
PRODUK
Kami utamina milu dina panalungtikan, manufaktur, sareng ngajual anjing laut pikeun sagala rupa usaha, contona, anjing laut piston, anjing laut rod, anjing laut simétri, anjing laut Rotter, anjing laut minyak kelas, péstétik sareng hidraulik, anjing laut mesin. , anjing laut minyak, anjing laut pertambangan batubara, anjing laut kompak, ngagem jalur, pituduh cincin, anjing laut PTFE, anjing laut bertenaga, anjing laut PU, anjing laut wiper sareng sajabana. Urang bakal nyiptakeun anjing laut pra-dirakit dumasar kana conto atanapi sampel klien.
MACA DEUI
SPG - Ékrégasi Kawajiban beurat Piston segel Hidrolik

SPG - Ékrégasi Kawajiban beurat Piston segel Hidrolik

Pidéo ieu nunjukkeun anjing laut hidraulik anu dikaluarkeun ku DSH, supplier segel témbok piston hidraulik SPG-éksibér pangsaéna. Pariksa ayeuna!
Yxd-PU U-Cup Piston Y Seal

Yxd-PU U-Cup Piston Y Seal

Salaku profésional u cup segel, pembekal segel y, kami tiasa nawiskeun anjeun sagala jinis segel piston, anjing laut aci, anjing laut cincin, sareng sajabana.
Custom Bronze dieusi PTFE ngagem Strips Guide tape kaset Produsén Jilid Pabrikan

Custom Bronze dieusi PTFE ngagem Strips Guide tape kaset Produsén Jilid Pabrikan

DSH mangrupikeun segel pituduh anu unggul, pabrik cincin panduan, kualitas 100%, Pariksa ayeuna!
Pérak-Eling Elgiloy Helical Spring Energized segel PTFE

Pérak-Eling Elgiloy Helical Spring Energized segel PTFE

PTA-Custom Elgiloy Helical Spring Energized PTFE Seal https://dshseals.com
TENTUH DSH
Guangdong DSH Seals Technology Co, Ltd (DSH), hiji perusahaan téknologi tinggi ngahijikeun R
D, produksi, sareng penjualan sagala rupa anjing laut, menikmati pangsa pasar anu signifikan dina persaingan sengit ayeuna.
Dugi ka ayeuna, DSH Seals parantos ngarobihkeun rupa-rupa anjing laut anu béda-béda, sareng jinis anu paling umum nyaéta anjing laut, anjing laut hidraulik, sareng anjing laut PTFE anu masing-masing dianggo dina industri minyak, industri hidrolik sareng pneumatik, sareng mesin-mesin anu sanés. Di dieu, urang bakal nempatkeun tip ieu ngeunaan anjing laut pikeun jalma anyar pikeun lapangan.

Fungsi tina segel minyak nyaéta pikeun ngeureunkeun naon waé cairan anu aya di jero tina ngabocorkeunnana dina aci sareng perumahan. Segel hidraulik dipaké pikeun ngégél pambukaan antara rupa komponén dina silinder hidraulik, khususna murag kana dua kategori: anjing laut dinamis sareng statik. Anjing laut PTFE menampilkeun pagelaran anu saé dina lingkungan anu tahan agrésif, suhu sareng tekanan anu tinggi, kimia, sareng ngajalankeun garing. Jenis anjing laut séjén ogé dilarapkeun dina mesin rékayasa, otomotif, metalurgi, klep, kimia, sareng industri sanésna.

Kalayan taun kaahlian, pangalaman, sareng tim rékayasa profésional, DSH Seals gaduh kompeténsi pikeun nawiskeun para nasabah pikeun solusi pangedap anu paling saé pikeun aplikasina.
DAPATKEUN DI NGUMUNGAN US
Dedicated pikeun ngabantosan klien ngabéréskeun anu paling nangtang?
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese