Vula hidraulike, Vula pistoni, Prodhuesi prodhues i vulave të naftës për më shumë se 20 vjet

Gjuhe
PRODUKTET
Ne jemi të angazhuar kryesisht në kërkimin, prodhimin dhe shitjen e vulave për një shumëllojshmëri të bizneseve, për shembull, vula pistoni, vula shufër, vula simetrike, vula rrotulluese, vula të naftës në shkallë ushqimore, vula pneumatike dhe hidraulike, vula makineri inxhinierike , vula të naftës, vula të minierave të qymyrit, vula kompakte, shirita veshin, unaza udhëzuese, vula PTFE, vula me energji pranverore, vula PU, vula pastrimi dhe kështu me radhë. Ne do të krijojmë vula para-montuar bazuar në mostrat e klientëve ose mostrave.
LEXO MË SHUMË
SPG - Vula hidraulike me piston i rëndë me ekskavator

SPG - Vula hidraulike me piston i rëndë me ekskavator

Kjo video demonstron vulat hidraulike të prodhuara nga DSH, furnizuesi më i mirë i vulave hidraulike të pistonit hidraulik të pistonit të ekskavatorëve SPG-ekskavator. Shikoni tani!
Vulë me piston hidraulik Yxd-PU U-Cup

Vulë me piston hidraulik Yxd-PU U-Cup

Si një vulë profesionale e filxhanit, furnizues vula y, ne mund t'ju ofrojmë të gjitha llojet e vulave të pistonit, vula boshtore, vula unazash, etj. Shihni më shumë!
Custom bronzi mbushur PTFE Shirita Veshje shirita Udhëzues Prodhuesi Unaza Ring

Custom bronzi mbushur PTFE Shirita Veshje shirita Udhëzues Prodhuesi Unaza Ring

DSH është një vulë udhëheqëse udhëheqëse, prodhues udhëzues unaze, cilësi 100%, Kontrolloni tani!
PTA-Custom Elgiloy Pranverë Helikale Energjizuar Vula PTFE

PTA-Custom Elgiloy Pranverë Helikale Energjizuar Vula PTFE

PTA-Custom Elgiloy Pranvera spirale me Energji Vula PTFE e Energjizuar PTFE https://dshseals.com
RRETH DSH
Guangdong DSH nënshkruan Teknologjia Co, Ltd (DSH), një ndërmarrje të teknologjisë së lartë që integron R
<, $ Prodhimi dhe shitja e vula të ndryshme, gëzojnë një pjesë të konsiderueshme të tregut në konkurrencën e sotme të ashpër.
Deri më tani, DSH Seals ka përshtatur lloje të ndryshme të vulave për klientët, dhe llojet më të zakonshëm janë vula vaji, vula hidraulike dhe vula PTFE të cilat përdoren përkatësisht në industrinë e naftës, industrinë hidraulike dhe pneumatike, dhe makineri të tjera. Këtu, ne do t'i hedhim këto këshilla në lidhje me vulat për njerëzit e rinj në fushë.

Funksioni i vulës së naftës është të ndalojë çfarëdo lëngu që gjendet brenda nga rrjedhja e hapësirës midis boshtit dhe strehës. Vula hidraulike përdoren për të vulosur hapjen midis përbërësve të ndryshëm në cilindrin hidraulik, kryesisht duke rënë në dy kategori: vula dinamike dhe statike. Vulat PTFE shfaqin performancë të shkëlqyeshme në mjedise të qëndrueshme agresive, temperaturë të lartë dhe presion, kimikate dhe rrjedhje të thatë. Llojet e tjera të vulave përdoren gjithashtu gjerësisht në makineri inxhinierike, automobil, metalurgji, valvola, kimike dhe industri të tjera.

Me vite ekspertizë, përvojë dhe ekipe profesionale inxhinierike, DSH Seals ka kompetencën të ofrojë klientëve zgjidhjen më të mirë të vulosjes për aplikimet e tyre.
Merrni në TOUCH ME SHBA
Përkushtuar për të ndihmuar klientët të zgjidhin më sfidueset e tyre?
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip