Segel hidraulik, segel Piston, Pembekal Produsen Minyak Kelapa Sawit luwih saka 20 taun

Basa
PRODUK
Kita utamane melu riset, manufaktur, lan adol segel kanggo macem-macem bisnis, kayata, segel piston, anjing laut rod, segel simetris, anjing laut rotasi, segel minyak, panganan pneumatik lan hidraulik, segel mesin mesin , segel minyak, segel pertambangan batu bara, segel kompak, nyandhang tali, cincin pandhuan, anjing laut PTFE, segel bertenaga spring, anjing laut PU, anjing laut wiper lan liya-liyane. Kita bakal nggawe segel pra-dipasang adhedhasar conto utawa conto klien.
Waca liyane
SPG - segel Hydraulic Hydraulic Khusus Pupuk Penggali

SPG - segel Hydraulic Hydraulic Khusus Pupuk Penggali

Video iki nuduhake segel hidraulik sing diprodhuksi dening DSH, supplier segawon piston hidraulik SPP-penggali paling apik. Priksa saiki!
Yxd-PU U-Cup Hydraulic Piston Y Seal

Yxd-PU U-Cup Hydraulic Piston Y Seal

Minangka segel piala u profesional, supplier segel, kita bisa nawakake sampeyan kabeh jinis segel piston, asu laut, segel dering, lan sapiturute.
Bronze Custom diisi PTFE Nganggo Strip Pandhuan kaset Produsen Ring Ring Produsen

Bronze Custom diisi PTFE Nganggo Strip Pandhuan kaset Produsen Ring Ring Produsen

DSH minangka segel pandhuan utama, pabrik ring pandhuan, kualitas 100%, Priksa saiki!
Spring PTGE Elektronik Elmiloy Helikopter PTA-Custom

Spring PTGE Elektronik Elmiloy Helikopter PTA-Custom

PTA-Custom Elgiloy Helical Spring Energized PTFE Seal https://dshseals.com
TENTANG DSH
Guangdong DSH Seals Technology Co, Ltd (DSH), perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R
D, produksi, lan adol macem-macem segel, nikmati babagan pasar sing signifikan ing kompetisi sengit saiki.
Nganti saiki, DSH Seals wis nggawe macem-macem jinis segel kanggo pelanggan, lan jinis sing paling umum yaiku segel minyak, anjing laut hidraulik, lan segel PTFE sing digunakake ing industri minyak, industri hidraulik lan pneumatik, lan mesin liyane. Ing kene, kita bakal menehi tips iki babagan anjing laut kanggo wong sing anyar ing lapangan.

Fungsi segel minyak yaiku nyuda cairan apa wae sing ana ing njero ruangan. Segel hidraulik digunakake kanggo segel bukaan ing antarane macem-macem komponen ing silinder hidraulik, utamane tiba dadi rong kategori: segel dinamis lan statis. Segel PTFE nampilake kinerja sing apik ing lingkungan sing tahan agresif, suhu dhuwur lan tekanan, bahan kimia, lan garing. Jinis segel liyane uga digunakake ing mesin mesin, otomotif, metalurgi, katup, kimia, lan industri liyane.

Kanthi ahli teknik, pengalaman, lan tim rekayasa profesional, DSH Seals duwe kompetensi kanggo nawakake pelanggan solusi sing paling apik kanggo aplikasi.
DAPAT ING NGANGGO BISA US
Darmabakti kanggo mbantu klien ngatasi sing paling tantangan?
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa